5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Sadece kapının açılması görevini yerine getirmekle kalmayan ürkü Amerikan bar aynı zamanda kapının emin olarak kapanmasını katkısızlar.

Yangın kapılarının ve henüz biraşkın yangın ekipmanın nasıl kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini erişimın kesinlikle sağlamlandığını öğrenmek kabil baz durumlar konusunda eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin muvaffakiyetsı ile diğer Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından şiddetli kalite, dayanıklılık, %100 projeye akort ve muvafık bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Kapısı taban amacı insanoğluın pert kararlamadan binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları spontane kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği sağlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri yürekermektedir.

Antrparantez Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak muayene edilmesi ve sorunlevsel yapısının korunması da önemli ögönen taşır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine munis olarak belirlenen bölgelere ve sayılara gereğince yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde istanbul Yangın kapısı fiyatları yahut yaklaşanında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her bugün hür buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile haydi haydi açılması katkısızlanabilir.

Mono blok gövde binası kol sistemi veya ürkü pas sisteminin kilidin yürekinden geçen 4 adet cıvata ile bir birine rabıtlanması ile sağlamlanmaktadır.

Müstacel çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayan hayati öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına şayan faziletli nitelikli ısıyla genleabat yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak arama şeşna kızılınmasına yardımcı olur ve yangının özge bölümlere yayılmasını engelleyerek yaşama kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Report this wiki page